Průvodce Wotlk Death Knight: Talenty, schopnosti a vyrovnání (2024)

The Wotllk Death Knight je jednou z předních tříd MMO, takže zde je přehled nejlepších talentů, schopností a vyrovnávacích možností

The WOW Wotlk Death Knight Třída je jednou z nejzajímavějších MMORPG, takže pokud se chcete ponořit do Wrath Classic jako jeden z těchto nemrtvých válečníků, budete potřebovat přehled nejlepších talentů, schopností a možností vyrovnání. Sbírání vaší třídy ve World of Warcraft zcela diktuje, jak se hra bude hrát. S jedinečnými rasovými příběhy, schopnostmi a vlastnostmi je výběr třídy, která vyhovuje vašemu stylu hry.

Vzhledem k tomu, že Wrath of the Lich King Classic je další expanzí, aby se klasický lízání barvy World of Warcraft dostal, pravděpodobně se budete chtít ponořit jako jeden z Arthasových rytířů smrti; Sbírka mocných nemrtvých válečníků, kteří byli staženi z dále, aby sloužili ohavnému režimu krále lichanky. První vystoupení ve Wotlk, nyní je ten pravý čas na prožijte tuto kapitolu Wow Saga jako třídy, pro kterou byla doslova vytvořena.

Takže, pokud hledáte průvodce Wow Wotlk Classic Death Knight, zde je náš rozdrcení všech nejlepších talentů, schopností a vyrovnávacích nástrojů, které vám pomohou strhnout svého bývalého pána ve stylu.

Nejlepší závod pro Knight Wotlk Death Knight

Zatímco technicky mohou být všechny závody rytíři smrti (Arthas není úplně vybíravý), existuje několik závodů, které jsou jen postaveny tak, aby se staly mistry všech věcí temných. Pokud hrajete jako horda, Orc je nejlepší závod pro rytíři smrti – zejména pokud tankováte. Pro alianci vyberte trpaslík nebo Draenei a pro PvP doporučujeme člověka.

To jsou nejlepší možnosti, protože jejich rasové rysy synergizují různé prvky sady nástrojů pro Death Knight. Orkové mají krevní zuřivost, což je užitečné při tankování debuffů, a kamenná forma trpaslíka vám dává o 10% více brnění, stejně jako imunitu vůči krvácení, jed a nemoci – všechny věci, které Arthas používá nejlépe.

S Draeneim jsou nejlepším vybavením v koncové hře osy, které jsou pro ně perfektní, takže pokud plánujete chvíli zůstat v Northrendu, pak by pro vás mohl být Draenei ten jediný. Toto je závod, který bych doporučil, když hraji smrt rytíře Draenei a jejich schopnost koncové hry je na špičkové úrovni.

V obou případech jsou tito nadšenci velmi nepatrné, takže bychom vás vyzvali, abyste hráli jakýkoli závod, který se vám líbí, pokud se nechcete brát věci také vážně. Koneckonců, nemůžete to později změnit.

Talenty, specifikace a schopnosti

Když poprvé vstoupíte do nemrtvých bot jednoho z Wotlk’s Death Knights, dostanete tři různé specifikace na výběr: krev, mráz nebo bezbožní.

Pokud jste ve třídě nováčkem a hledáte hraní ve skupinách, doporučujeme si vzít Unholy kvůli jeho spoléhání se na buffy a debuffy. Pro sólové hry bude krev vždy cestou – zejména při tankování.

Frost je však rovnováha mezi nimi, takže pro ty, kteří hledají všestrannou dobrou sestavu, to je to, co bychom doporučili. Talenty pro rytíře smrti Frost jsou uvedeny níže – Upozorňujeme, že klasika Wowllk používá systém stromů talentů, takže neexistuje žádný rozdíl mezi talentem a schopnostmi jako v pozdějších expanzích.

TalentSpecifikaceHodnost
ŘeznictvíKrev2
PodvraceníKrev3
Bladed ArmorKrev5
Temné přesvědčeníKrev5
Vylepšený ledový dotekMráz3
Runic Power MasteryMráz2
Černý ledMráz5
Nervy studené oceliMráz3
Ledové drápyMráz5
ZničeníMráz3
Zabíjení strojeMráz5
Chill of GraveMráz2
Nekonečná zimaMráz2
Ledovcový hnilobaMráz3
Vylepšené ledové drápyMráz1
Boj nemilosrdnéhoMráz2
JinovatkaMráz3
Hrozba ThassarianaMráz3
Krev na severuMráz3
Nerozbitné brněníMráz1
Frost StrikeMráz1
Guile of GorefiendMráz3
Tundra StalkerMráz5
Vytí výbuchMráz1

Vyrovnávání rytíře smrti v klasice Wotlk

Věc, kterou musíte mít na paměti, pokud jde o vyrovnání vašeho rytíře smrti, je, že proces je (bohužel) spíše pomalý. Budete se chtít ujistit, že v raných stádiích budete mít automatické útoky, protože smrt rytíři způsobují nějaké velké poškození s auty, ale odtud se věci stanou složitějšími.

Budete chtít okamžitě využít ledovou a morovou úder, protože tyto platí různá nemoci, která v průběhu času poškozují. Vrstvate je s morem, aby infikovaly další nepřátele a rychle zbouraly davy.

Odtud použijte krví varu a vyhlazení, poté úder mráz. U větších davů můžete použít vytí výbuch k hromadění Rime a následovat je s smrtí a rozpadem.

Budete také chtít udržet roh zimy za všech okolností, protože to zvyšuje sílu a agilitu vašich spojenců (za předpokladu, že jsou do 3 metrů). Vytváří také Runic Power, která je nezbytná pro odemknutí podobných vaření krve nebo vyhlazení.

Ze tří různých přítomností třídy budete chtít vzít přítomnost krve. Toto je standardní přítomnost vyrovnávání, protože zvyšuje výstup poškození a také vám poskytne malé výbuchy zdraví.

Pokud se opravdu potýkáte a ocitnete se, že jste posláni přímo zpět do posmrtného života s každým bojem, můžete upustit nějakou runickou sílu na ledovou sílu, abyste si mohli dát nějakou tolik potřebnou obranu-smrt není konec Wow, ale ale ve WoW, ale Určitě je to frustrující.

Razer Blackshark V2 ProRazer180 $POHLEDSíť n vydělává přidruženou komisi z kvalifikačního prodeje.

Takže to je vše, co potřebujete vědět, abyste získali běh jako rytíř smrti ve Wotllk Classic. Pokud žádný z závodů, o kterých jsme zmínili, vás nevztahují, nezapomeňte se podívat na náš průvodce Wow Classic Races, abyste prozkoumali mnoho různých kultur Azerothu a také našeho WoW Classic Guide, který má tipy pro nové a vracející se hráče, abyste se ujistili, že jste Připraven na pohromu.

Související příspěvky

Wow Dragonflight Paladin Talents únik přidává tři nové schopnosti

Wow Dragonflight Paladin Talents odkryli datové horníci, kteří našli hrst nových mocných schopností, které by mohly být potenciálně tlačeny naživo Přečtěte si více

Grand Battle World of Tanks je nový herní režim 30 vs 30

World of Tanks zavádí nový herní režim 60 hráčů spolu s novou mapou, která jej bude hostit. Velké bitvy budou Přečtěte si více

World of Warcraft se chystá získat zpět názvy postav z neaktivních účtů

V desetiletí existence World of Warcraft se narodilo a pojmenovalo se několik postav. Pokud byste byli na trhu pro vytvoření Přečtěte si více

World of Warcraft získává body Valor za mýtický Keystone Gear příští týden

9.0.5 Aktualizace také zahrnuje hromady ladění třídy pro PvP a Torghast, věž zatraceně World of Warcraft získává svůj velký 9.0.5 Přečtěte si více

Průvodce Wotlk Death Knight: Talenty, schopnosti a vyrovnání (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 5487

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.