LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Chinese accugigant slaat veel te veel batterijen op in Wierdense vestiging: weg ermee of boete betalen Wat vindt u nou van één Liemerse gemeente? Laat het ons weten Buitenlandse media over blessure Frenkie de Jong en ‘ontploffende Koeman’: ‘Harde klap voor Oranje’ Advertentie Van 699 voor 629 euro, maar eerder veel goedkoper: webshops op vingers getikt vanwege nepkortingen Ad en Nellie wonen op 8 meter van het spoor: ‘Komen er weer goederenwagons voorbij gejakkerd, dan golft de grond’ Volwassene met mazelen in Oude IJsselstreek, GGD doet bron- en contactonderzoek 16-jarige Nederlander met bidon benzine opgepakt in Antwerpen Advertentie Fatima schakelt hulp in voor haar schulden, maar lijkt dan van de aardbodem verdwenen Fatima geeft geld dat ze eigenlijk niet heeft uit aan luxe levensstijl: ‘Schaam me zo’ Zwetend en trillend staat Simon Z. (25) politie te woord: ‘Drugslab? Ik kom alleen aceton kopen’ Wat Eten We Vandaag: Crispy potato salad Directeur houdt ouders spiegel voor: ‘Onze school gaat alcohol schenken aan helft van de leerlingen!’ Matige recensies voor Eminem, maar hierom is Houdini toch een groot succes Parkeerperikelen bij wooncomplex in Nijmegen: 'Wij plekken inleveren ten koste van hen? Dacht het niet!’ Parkeerbonje in Nijmegen-Noord, bewoners vrezen voor een plekje: ‘Straks kunnen we auto nergens kwijt’ Wandelpaden op deze heide afgesloten met planten van... de heide: 'Dat is toch niet uit te leggen?’ Diploma of niet? Zo veel leerlingen in Arnhem horen woensdag of ze geslaagd zijn Van vakantiebed naar EK: Ian Maatsen na afhaken Frenkie de Jong alsnog opgeroepen voor Oranje Bondscoach Ronald Koeman roept Ian Maatsen na afhaken Frenkie de Jong alsnog op voor EK Veel parkeerellende bij Rotterdams vliegveld, kan dat ook anders? Dit zijn mogelijke oplossingen Eieren en krassen op auto's ‘helpen’ niet, wat is dan wel een oplossing voor parkeerdruk bij luchthaven? Politiebonden willen permanente regeling om vroeg met pensioen te gaan, bureaus hele dag dicht vanwege actie Bonden strijden voor vroegpensioen: politiebureaus dicht, aangifte doen niet mogelijk Man verdacht van seksuele uitbuiting 19-jarige die al eerder slachtoffer van mensenhandel werd Moeder overleden kind (1) Heijen ‘geldt nu als verdachte’ Live Midden-Oosten | Vier Palestijnen gedood op Westelijke Jordaanoever, Israël blaast dienstplicht ultraorthodoxe joden nieuw leven in Live Midden-Oosten | Hamas accepteert VN-resolutie over staakt-het-vuren, wil onderhandelen over details Fokker hield oogjes pups open met nietjes: ‘Onbehoorlijk, maar netjes hechten mag wel’ Wendy van Dijk is weer aan het werk na ziekte dochter
 • 04-06-2024 06:50 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (1)

  Russische troepen hebben 18 afzonderlijke aanvallen uitgevoerd in de Soemy-regio in het noordoosten van Oekraïne. De afgelopen 24 uur waren er minstens 61 explosies in de regio, meldden de regionale autoriteiten afgelopen nacht. En volgens de gouverneur van de Zuid-Russische regio Koersk, die grens aan Oekraïne, hebben luchtverdedigingseenheden twintig Oekraïense drones onderschept bij aanvallen op vier dorpen en vielen er geen gewonden. Lees hier alles over de ontwikkelingen in d

  Lees meer

 • Chinese accugigant slaat veel te veel batterijen op in Wierdense vestiging: weg ermee of boete betalen

  11-06-2024 11:00 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (2)

  Als de controleur zijn blik door de bedrijfsruimte laat glijden, ziet hij dat er iets niet in de haak is. Ongeveer 25.000 kilo lithiumaccu’s en -batterijen treft hij aan. En daarmee heeft gebruiker Phylion Battery een groot probleem. De onderneming mag ‘slechts’ 10.000 kilo opslaan in het pand en geen gram meer. De keuze is simpel. Phylion moet snel opruimen of een forse boete betalen.

  Lees meer

 • Wat vindt u nou van één Liemerse gemeente? Laat het ons weten

  11-06-2024 10:56 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (3)

  Een mogelijke fusie tussen de Liemerse gemeenten doet een hoop stof opwaaien. De een is laaiend enthousiast, terwijl een ander al rode vlekken in de nek krijgt bij de gedachte alleen. Wij zijn benieuwd naar uw mening.

  Lees meer

 • Buitenlandse media over blessure Frenkie de Jong en ‘ontploffende Koeman’: ‘Harde klap voor Oranje’

  11-06-2024 10:56 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (4)

  Het nieuws dat Frenkie de Jong niet met Oranje naar het EK gaat, is ook in het buitenland groot nieuws. Niet alleen het ontbreken van de sterspeler van FC Barcelona wordt breed uitgemeten: ook de stevige woorden van bondscoach Ronald Koeman aan het adres van FC Barcelona halen de headlines.

  Lees meer

 • Advertentie

 • Van 699 voor 629 euro, maar eerder veel goedkoper: webshops op vingers getikt vanwege nepkortingen

  11-06-2024 10:48 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (5)

  Webshops van bekende merken als G-Star, Tommy Hilfiger, Leen Bakker en JYSK hebben boetes gekregen omdat ze kortingsacties hielden die volgens de Autoriteit Consument & Markt (ACM) nep waren. Bij de afprijzingen klopte de ‘van-prijs’ niet, stelt de marktwaakhond. Dat komt neer op misleiding, omdat de korting zo lager uitvalt dan klanten denken of helemaal niet bestond.

  Lees meer

 • Ad en Nellie wonen op 8 meter van het spoor: ‘Komen er weer goederenwagons voorbij gejakkerd, dan golft de grond’

  11-06-2024 10:35 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (6)

  BERGHEM - Verhuizen? Nee, dat nooit, verzekert Ad van der Lee met een stelligheid om ‘u’ tegen te zeggen. Van geluidsoverlast van Sprinters en intercity’s hebben hij en zijn Nellie amper last. Van trillingen door zwaar goederenvervoer des te meer.

  Lees meer

 • Volwassene met mazelen in Oude IJsselstreek, GGD doet bron- en contactonderzoek

  11-06-2024 10:30 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (7)

  Bij een volwassen inwoner van de gemeente Oude IJsselstreek is mazelen vastgesteld. De GGD is bron- en contactonderzoek gestart. Er zijn op dit moment nog geen andere besmettingen bekend.

  Lees meer

 • 16-jarige Nederlander met bidon benzine opgepakt in Antwerpen

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (8)

  Aan de De Keyserlei in Antwerpen heeft de lokale politie in de nacht van maandag op dinsdag een 16-jarige Nederlander opgepakt die benzine en vuurwerk in zijn bezit had. Wat de jongen precies van plan was, wordt volgens de politie nog verder onderzocht. Mogelijk was de verdachte op weg om een aanslag te plegen.

  Lees meer

 • Advertentie

 • Fatima schakelt hulp in voor haar schulden, maar lijkt dan van de aardbodem verdwenen

  11-06-2024 10:15 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (9)

  Fatima (27) is een starter op de arbeidsmarkt. Ze werkt als junior jurist en heeft sinds kort een eigen woning. Maar doordat ze jaren boven haar stand heeft geleefd, zijn er schulden ontstaan. Ze plant een afspraak in met budgetcoach Carolien Vos, maar komt vervolgens niet opdagen. En dat terwijl er loonbeslag dreigt.

  Lees meer

 • Fatima geeft geld dat ze eigenlijk niet heeft uit aan luxe levensstijl: ‘Schaam me zo’

  11-06-2024 10:15 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (10)

  Fatima (27) is een starter op de arbeidsmarkt. Ze werkt als junior jurist en heeft sinds kort een eigen woning. Maar doordat ze jaren boven haar stand heeft geleefd, zijn er schulden ontstaan. Ze plant een afspraak in met budgetcoach Carolien Vos, maar komt vervolgens niet opdagen. En dat terwijl er loonbeslag dreigt.

  Lees meer

 • Zwetend en trillend staat Simon Z. (25) politie te woord: ‘Drugslab? Ik kom alleen aceton kopen’

  11-06-2024 10:02 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (11)

  Zwetend en trillend stond hij de politie naast een bestelbus vol drugschemicaliën te woord. Maar Simon Z. (25) zegt brandschoon te zijn: hij zocht slechts aceton voor zijn goedlopende bouwbedrijf.

  Lees meer

 • Wat Eten We Vandaag: Crispy potato salad

  11-06-2024 10:00 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (12)

  Er is weer een nieuwe food trend over komen waaien uit Amerika: de crispy potato salad. Het idee is dat je de aardappel kookt en vervolgens smash je ze op een bakplaat en schuif je het de oven in. Het resultaat? Enorm crispy aardappeltjes waar je je vingers bij aflikt. In dit recept kiezen we voor een combinatie met zowel witte als groene asperges, spekblokjes en een heerlijke zelfgemaakte saus.

  Lees meer

 • Directeur houdt ouders spiegel voor: ‘Onze school gaat alcohol schenken aan helft van de leerlingen!’

  11-06-2024 09:59 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (13)

  De directeur van een middelbare school in Oldenzaal is vastberaden. De ‘schokkende cijfers’ rondom alcoholgebruik van jonge leerlingen vragen om actie. Te beginnen bij de ouders. Javier Castilla Martin houdt hen een spiegel voor met een ‘neppe’ mededeling: ‘Onze school gaat alcohol schenken aan de helft van de leerlingen!’

  Lees meer

 • Matige recensies voor Eminem, maar hierom is Houdini toch een groot succes

  11-06-2024 09:36 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (14)

  Guess who’s back, back again. De comeback van rapper Eminems alter ego Slim Shady mag dan door recensenten lauw ontvangen worden, commercieel gezien is zijn single Houdini wel een succes. Hoe kan dat?

  Lees meer

 • Parkeerperikelen bij wooncomplex in Nijmegen: 'Wij plekken inleveren ten koste van hen? Dacht het niet!’

  11-06-2024 09:33 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (15)

  Parkeerplannen in Nijmegen-Noord leiden tot onvrede bij bewoners van wooncomplex Aaron. Zorgmedewerkers hopen extra parkeervergunningen te krijgen. Dat zet juist kwaad bloed bij bewoners in een ander deel van dit complex. ,,Wij inleveren ten koste van hen? Dacht het niet!”

  Lees meer

 • Parkeerbonje in Nijmegen-Noord, bewoners vrezen voor een plekje: ‘Straks kunnen we auto nergens kwijt’

  11-06-2024 09:33 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (16)

  Parkeerplannen in Nijmegen-Noord leiden tot onvrede bij bewoners van wooncomplex Aaron. Zorgmedewerkers hopen extra parkeervergunningen te krijgen. Dat zet juist kwaad bloed bij bewoners in een ander deel van dit complex. ,,Wij inleveren ten koste van hen? Dacht het niet!”

  Lees meer

 • Wandelpaden op deze heide afgesloten met planten van... de heide: 'Dat is toch niet uit te leggen?’

  11-06-2024 09:32 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (17)

  Op de heide bij Ermelo is iets geks aan de hand. Wandelpaden worden afgesloten door er heidestruiken op te planten, om zo de natuur te versterken. Maar die struiken? Die zijn elders op de hei uit de grond gehaald. ,,Ik ben helemaal voor de natuur, maar dit is toch niet uit te leggen?’’

  Lees meer

 • Diploma of niet? Zo veel leerlingen in Arnhem horen woensdag of ze geslaagd zijn

  11-06-2024 09:00 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (18)

  Het lange wachten is voorbij: woensdag horen 1638 leerlingen in Arnhem hoe ze hun eindexamens gemaakt hebben, en dus of ze geslaagd zijn.

  Lees meer

 • Van vakantiebed naar EK: Ian Maatsen na afhaken Frenkie de Jong alsnog opgeroepen voor Oranje

  11-06-2024 08:31 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (19)

  Ian Maatsen gaat alsnog mee met het Nederlands elftal naar het EK. De linksback was een van de laatste afvallers voor de definitieve selectie, maar is nu alsnog opgeroepen nadat Frenkie de Jong geblesseerd is afgehaakt. Achter de naam van Teun Koopmeiners, die voorafgaand aan het oefenduel met IJsland geblesseerd raakte, staat nog een vraagteken.

  Lees meer

 • Bondscoach Ronald Koeman roept Ian Maatsen na afhaken Frenkie de Jong alsnog op voor EK

  11-06-2024 08:31 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (20)

  Ian Maatsen gaat alsnog mee met het Nederlands elftal naar het EK. De linksback was een van de laatste afvallers voor de definitieve selectie, maar is nu alsnog opgeroepen nadat Frenkie de Jong geblesseerd is afgehaakt. Achter de naam van Teun Koopmeiners, die voorafgaand aan het oefenduel met IJsland geblesseerd raakte, staat nog een vraagteken.

  Lees meer

 • Veel parkeerellende bij Rotterdams vliegveld, kan dat ook anders? Dit zijn mogelijke oplossingen

  11-06-2024 08:30 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (21)

  Eieren op de voorruit, afgebroken ruitenwissers, krassen in de lak. Wie vliegt vanaf Rotterdam en gratis parkeert in de wijken dichtbij moet maar afwachten of zijn auto heel blijft. Boze buurtbewoners zijn de parkeeroverlast spuugzat. Kan het ook anders en zijn er oplossingen voor deze problemen? Wij zetten vijf mogelijkheden op een rij.

  Lees meer

 • Eieren en krassen op auto's ‘helpen’ niet, wat is dan wel een oplossing voor parkeerdruk bij luchthaven?

  11-06-2024 08:30 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (22)

  Eieren op de voorruit, afgebroken ruitenwissers, krassen in de lak. Wie vliegt vanaf Rotterdam en gratis parkeert in de wijken dichtbij moet maar afwachten of zijn auto heel blijft. Boze buurtbewoners zijn de parkeeroverlast spuugzat. Kan het ook anders en zijn er oplossingen voor deze problemen? Wij zetten vijf mogelijkheden op een rij.

  Lees meer

 • Politiebonden willen permanente regeling om vroeg met pensioen te gaan, bureaus hele dag dicht vanwege actie

  11-06-2024 08:24 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (23)

  Alle politiebureaus met een publieksfunctie in Nederland zijn dinsdag gesloten in het kader van een actie van de politiebonden. Hierdoor kan onder meer geen aangifte worden gedaan op de bureaus.

  Lees meer

 • Bonden strijden voor vroegpensioen: politiebureaus dicht, aangifte doen niet mogelijk

  11-06-2024 08:24 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (24)

  Alle politiebureaus met een publieksfunctie in Nederland zijn dinsdag gesloten in het kader van een actie van de politiebonden. Hierdoor kan onder meer geen aangifte worden gedaan op de bureaus.

  Lees meer

 • Man verdacht van seksuele uitbuiting 19-jarige die al eerder slachtoffer van mensenhandel werd

  11-06-2024 07:56 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (25)

  Een 43-jarige Arnhemmer wordt ervan verdacht dat hij een 19-jarige kwetsbare vrouw tussen februari en november vorig jaar seksueel heeft uitgebuit. Zij was volgens justitie al eerder slachtoffer van mensenhandel, leed aan stoornissen en was dakloos.

  Lees meer

 • Moeder overleden kind (1) Heijen ‘geldt nu als verdachte’

  11-06-2024 07:52 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (26)

  De moeder van een 1-jarig kind dat in Heijen om het leven kwam, wordt volgens dagblad De Limburger aangemerkt als verdachte in de zaak. Kort na het overlijden van het kind zette de politie afgelopen maart een grootschalig onderzoek op. Hoe ver dat onderzoek nu is, is niet duidelijk.

  Lees meer

 • Live Midden-Oosten | Vier Palestijnen gedood op Westelijke Jordaanoever, Israël blaast dienstplicht ultraorthodoxe joden nieuw leven in

  11-06-2024 07:32 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (27)

  Het Israëlische parlement heeft dinsdag een controversiële wet voor dienstplicht voor ultraorthodoxe Joden nieuw leven ingeblazen. De wet voorziet een geleidelijke en beperkte toename van ultraorthodoxen die in militaire dienst gaan. Zij waren tot nu toe vrijgesteld van militaire dienst. En het Israëlische leger heeft maandag in Kfar Naima op de bezette Westelijke Jordaanoever vier Palestijnen gedood. De Palestijnse president Mahmoud Abbas riep na het voorval op tot een algemene s

  Lees meer

 • Live Midden-Oosten | Hamas accepteert VN-resolutie over staakt-het-vuren, wil onderhandelen over details

  11-06-2024 07:32 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (28)

  Het Israëlische parlement heeft dinsdag een controversiële wet voor dienstplicht voor ultraorthodoxe Joden nieuw leven ingeblazen. De wet voorziet een geleidelijke en beperkte toename van ultraorthodoxen die in militaire dienst gaan. Zij waren tot nu toe vrijgesteld van militaire dienst. En het Israëlische leger heeft maandag in Kfar Naima op de bezette Westelijke Jordaanoever vier Palestijnen gedood. De Palestijnse president Mahmoud Abbas riep na het voorval op tot een algemene s

  Lees meer

 • Fokker hield oogjes pups open met nietjes: ‘Onbehoorlijk, maar netjes hechten mag wel’

  11-06-2024 07:30 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (29)

  Erkende fokkers spreken er schande van. Een Brabantse handelaar bewerkte de rimpels van zijn shar-pei-pups met nietjes en hechtingen en is daarvoor gepakt. ,,Maar ook officiële fokkers laten soms vel hechten of weghalen.”

  Lees meer

 • Wendy van Dijk is weer aan het werk na ziekte dochter

  11-06-2024 07:27 via gelderlander.nl

  LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (30)

  Wendy van Dijk is weer begonnen met opnames. De SBS 6-presentatrice had haar werk neergelegd vanwege de ziekte van haar dochter.

  Lees meer

 • LIVE Oorlog Oekraïne | ‘Grensdorpen in Soemy-regio zwaar onder vuur’, Rusland claimt neerhalen Oekraïense drones - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Twana Towne Ret

  Last Updated:

  Views: 5913

  Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

  Reviews: 87% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Twana Towne Ret

  Birthday: 1994-03-19

  Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

  Phone: +5958753152963

  Job: National Specialist

  Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

  Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.